Pardubice 17. listopadu 400 739 593 111 , 730 117 883

Holice 466 531 171 , 739 593 114

Květinářství Globus Pardubice466 924 098 , 739 593 116

Kategorie

Kytice ke Dni matek

Každoročně patří druhá neděle v květnu maminkám. Svátek zvaný Den matek je oproti většině svátků pohyblivý. Nenajdete ho tak v kalendáři každý rok ve stejné datum, je proto třeba odpočítat si květnové neděle. Ta letošní je 12. května. A hlavně nezapomenout na kytici pro maminku!

Den matek se blíží, čím svou maminku letos potěšíte? Rozhodně nikdy nic nezkazíte květinovým dárkem. Ať už květiny natrháte na louce, necháte mamince uvázat kytici v květinářství nebo vyberete květinu v květináči, nešlápnete jistě vedle. Každá maminka má ráda něco jiného a vy tu svou znáte nejlépe

Co se týká řezaných květin, patří mezi ty nejoblíbenější tulipány, růže a také pivoňky, jejichž sezona zkraje května začíná. Kytice ke Dni matek se může skládat z jednoho druhu květin nebo jejich kombinace. Vzpomeňte si proto, jaké květiny by udělaly mamince radost. 

Hrnkové květiny neboli květiny v květináči jsou jednou z možností, a to navíc trvanlivější. Při správné péči vydrží tyto květiny dlouho a budou růst a prospívat. Za pár let z nich maminka může mít slušnou sbírku. Může to být oblíbená orchidej, sukulent, kaktus či některá z pokojovek. Když k nim vyberete i vkusný květináč, budete mít krásný dárek pro maminku raz dva. 

Kytice je "jen" třešničkou na dortu

Největší radost však mamince jistě uděláte tím, že s ní strávíte čas. Zajdete na oběd, kávu, na procházku, nebo si spolu jen tak posedíte nad hrnkem čaje doma u stolu v kuchyni. A když jí k tomu přinesete květinu a pořádně ji obejmete, doladíte Den matek k dokonalosti.

Se společným časem vám sice nepomůžeme, ale o krásnou kytici ke Dni matek se v BL Květinka rádi postaráme. Stavte se v našich prodejnách v Pardubicích nebo Holicích a nechte si uvázat kytici plnou lásky ke Dni matek.

 

© Copyright 2020 BL květinka